dijous, 29 de maig del 2014

La weekend bag

La setmana passada va ser l'aniversari d'en David i com a totes les celebracions hi ha d'haver algun regal fet a mà, encara que sempre em costa trobar el més adient i bonic. A més, penso que fer regals "handmade" al sexe masculí és una mica més complicat, però una vegada l'altre els rep, ja oblides l'estona que has estat pensant i dubtant en què fer. 

Un divendres, al Tela Marinera, vaig veure la Weekend Bag exposada a la botiga i llestos! Va ser escollir les teles i no parar de cosir fins tenir-la. Què us sembla? A en David li va agradar molt i aquest cap de setmana l'estrenarà :)









Bon cap de setmana!

Elsa.

 

dimecres, 21 de maig del 2014

Cartera fluor

Bona nit! 

Feia temps que em volia fer una cartera per portar les targetes i les monedes d'una manera ordenada. El passat divendres al TM, amb l'ajuda de la Marta, en vam dissenyar una. Una vegada vaig tenir les teles escollides, no vaig poder parar fins que vaig tenir la meva cartera. L'endemà ja l'estrenava. Mireu,a veure què us sembla!

A les fotos no s'aprecia bé però el rosa és color fluorescent. Així, la veuré d'una hora lluny. :)
 




 

Que acabeu de passar una bona setmana!

Elsa

divendres, 16 de maig del 2014

Temps de platja

Aquesta bossa de platja és per la Dolors, ex companya de feina i amiga. Ser substitut d'Ensenyament a vegades és una mica dur, però una de les coses positives que té, és que tens l'oportunitat de conèixer a persones encantadores que esdevenen amistats. 

La Dolors em va donar llibertat per escollir teles i jo vaig tenir clar quines utilitzar, la col·lecció Flower Sugar de Lecien comprades al Tela Marinera, obviously! 

Espero que aquest estiu la gaudeixi molt, de segur que sí! 





A més a més, li vaig fer un moneder amb una tela que li agrada molt, la de contes. Ara anirà de conjunt amb la bossa que els hi vaig fer als nens de la seva classe. :)



Us desitjo un molt bon cap de setmana!

dilluns, 12 de maig del 2014

Cartera moustache

Bon dilluns!

Avui us ensenyo la bossa estil cartera que m'he fet pel dia a dia. Em va genial per portar-la a la feina perquè m'hi cap de tot: la llibreta, l'estoig, el necesser, el moneder, la càmera...vaja, moltes coses que sempre porto amunt i avall.

La tela és plastificada i la de les butxaques de cotó estil moustache. El voltant de la cartera està cosit amb un voraviu, l'afecte que dóna m'agrada bastant, crec que l'utilitzaré més. Tot i així, no ha estat tan fàcil com em pensava cosir-lo...

Espero que us agradi. :)  








PD: Sempre costa treure una bona foto dels objectes fets amb tela plastificada. Així que disculpeu si les fotos no són gaire maques. 

Molt bona setmana!

dimarts, 6 de maig del 2014

Funda ulleres

Hola!

Com va l'entrada del mes maig? 
Sembla ser que el bon temps ja es vol quedar entre nosaltres i jo la mar de feliç, que el fred no m'agrada gens!

Avui us ensenyo una funda per les ulleres feta amb una tanca de boca, aquelles que per obrir-les has de pressionar els costats. En un principi era pel mòbil però al final, en quedar tan gran, ha resultat ser per les ulleres i la veritat és que va de fabula. A més a més, la tela és súper primaveral i ben alegre. I a sobre, plastificada, així està més temps neta :)


 



I demà me'n vaig de colònies, això significa que ja queden poques setmanes perquè s'acabi el curs escolar. Uf! Com passa el temps!

Espero que tingueu una molt bona setmana. 

Bona nit!

dissabte, 3 de maig del 2014

Feliç dia de l'Scrap

Avui és el dia de l'Scrap, una afició que com el Patchwork, enganxa. Però com que els dies només tenen 24 hores, de vegades no hi ha temps per tot. Tot i així, de tan en tan dedico una mica de temps per fer Scrap, i quan t'hi poses no pots parar.  El procés d'elaborar un àlbum, LO, targetes o el que sigui amb paper és 100% creatiu i a més, relaxant. 

Aquí us deixo algunes pàgines d'un àlbum que he fet per tenir un record del primer any de la meva neboda Júlia. 

Espero que us agradi :)











Bon cap de setmana!

Elsa