dilluns, 27 de gener del 2014

El gos Ambrosio

Us presento el gos Ambrosio de raça Basset Hound, així és com l'especifica el llibre "Doudous à coudre" on hi ha moltíssims doudous per cosir, tots ells ben bonics i a la vegada originals. La veritat és que mai te'n canses de cosir-los. 
Ara l'Ambrosio viu a Barcelona amb una nena que el cuida molt i molt bé. Sincerament, desconec el seu nom actual, així doncs per mi sempre serà "l'Ambrosio le Basset".  

A la foto no es veu massa bé, però no vaig tenir temps de fer-li una sessió fotogràfica com es mereixia...Per tant, la foto va ser ràpida, corrents i a sobre amb el mòbil. Aix, no tinc perdó!



Una abraçada i gràcies pels vostres comentaris ^^ Són genials noies!

dimarts, 21 de gener del 2014

Bolso JUK

Després d'uns dies d'estar ben refredada i de tenir un mal estar general...Us presento aquest bolso que vaig cosir només arribar de Xile. Ja feia temps que el tenia pendent. És el bolso JUK del patró de Jan et Jul. És un model que s'adapta al dia a dia ja que es pot engrandir o no. Sincerament, no me'l trec de sobre! Va molt bé!







Una abraçada!

dijous, 16 de gener del 2014

Mini Swap Nadalenc

A principis de novembre em vaig assabentar, gràcies als vostres Blogs que segueixo, sobre una iniciativa molt bonica entre persones d'arreu d'Espanya ideat per la Gemma de Wasel Wasel. Consistia en una mena d'amic invisible internauta on el regal/detall havia de ser un amigurumi fet a mà i d'estil nadalenc. 

Sincerament, a mi els ganxets encara se'm resisteixen bastant però vaig escollir un amigurumi senzill de fer, el nostre estimat tió. Vaig pensar que la Silvia de Bizcaia, una noia amb molta creativitat i una crac amb el ganxet, podria conèixer la tradició del tió de Catalunya. També, li vaig regalar unes xocolatines de mosques de Girona, que van acompanyar al tió durant el llarg viatge de Catalunya al País Basc.



Llavors va ser el meu torn de rebre el paquet...

Mireu quina preciositat de mussols em va fer l'Elisa des d'Andalusia. Són brutals i cada un estava súper ben acabat amb molts detalls. Un és el rei que porta el tortell sota l'ala, el mussol taronja celebra el cap d'any i l'altra amb el gorro de Nadal. A més a més, anaven acompanyats d'unes galetes de xocolata de Sevilla, boníssimes. Gracias Elisa! 


M'ha encantat realitzar aquest intercanvi d'amigurumis. Rebre un regal sorpresa de no saps on i tampoc de qui prové, és una experiència diferent i molt maca. Us animo a apuntar-vos de cares al pròxim Nadal. De segur, que us ho passeu molt bé al llarg de tot el procés. 

Una abraçada!

dilluns, 13 de gener del 2014

Necesser

Aquesta setmana ja he tornat a posar en marxa la màquina de cosir per començar el 2014 cosint i creant cosetes noves

De moment, us deixo un necesser que vaig fer l'any passat per una bona amiga. Aquesta tela l'he utilitzat molt, la trobo molt dolça i a la vegada, elegant. Ara però, ja no me'n queda!




Hi ha dos compartiments per separar els utensilis




Una abraçada!

dimecres, 8 de gener del 2014

Tornada a la realitat

Ja sóc aquí tot i que el meu cap encara està allà. Eren només 16 dies però francament, han estat molt ben aprofitats. Retrobaments familiars per celebrar les caloroses festes de Nadal, i un viatge a la Patagònia al·lucinant. Allà hi hem conegut molta gent d'arreu del món amb una aspiració en comú: viatjar. Quines ganes de quedar-nos-hi més temps! 

Us deixo quatre fotos del viatge a la Patagònia Xilena, tot i que el Perito Moreno és d'Argentina.



També, em vaig comprar llana natural tenyida de les ovelles patagòniques. Aquesta llana abriga moltíssim ja que les ovelles han de resistir el vent gelat i els hiverns freds i durs d'allà baix. 



I ara és hora de tocar de peus a terra i en mica en mica, tornar a la rutina del dia a dia fins el proper viatge...vés a saber on.

Una abraçada!